Egykutya?

Címkék: kampány Jobbik Együtt politikai zoofilia

2014.05.17. 08:29

Úgy tűnik az Együtt-Korszakváltók-PM-Izé eljutott a kampány teljesen agyhalott állapotába.

Nagyon helyesek, trendik, fiatalosak és újszerűek vagyunk, csak politikai mondanivaló nem tud kerülni. Azt se bírjuk eldönteni két éve, hogy mégis, most baloldali, liberális, konzervatív, zöld, vagy milyen politikát csinálunk, sőt azt se, hogy egy párt vagyunk-e egyáltalán, esetleg kettő, vagy száz, haj! Ez az európai izé meg különösen kínos, mert egyszerre akarnánk a kozmopolita menedzsereket és értelmiségieket képviselni, közben meg megőrizni a székely menetes nagyon nemzeti haverjaink rokonszenvét is. Ráadásul ahány képviselőnk, annyi frakcióba ül, csak a baj lehet.

Akkor vegyük elő valamelyik csodafegyvert. Szép lány (és srác) már van a DK-nál, a helyes gyerekekkel és kedves családjukkal az MSZP ragasztja újabban tele az országot, marad a főcukiság, a kutya. Meg is született a csodálatos vizslás plakát, fajtamentő nem maradt szárazon.

Szép az ilyen, semmi gondolkodás, semmi politika, semmi elhamarkodott állásfoglalás, viszont olyan gyönyörű tekintet, amit a jelölteknek sose bírnánk összephotoshopolni.

Csak van egy kis baj. Az ötlet nagyon nem eredeti. Ezt a játékot idén már eljátszotta Oroszország nagy barátja, a Jobbik is. (Ide nincs link, aki akar kutyamolesztáló fasisztát látni, keresse meg, én kímélem magam).

Bár ott kölykök voltak, nem valószínű, hogy az a szándékolt üzenet, hogy az Együtt a Jobbik felnőtt változata. Inkább az, hogy "Szavazz ránk, mert mi vagyunk a leghelyesebbek." Erősen kétlem, hogy ettől tódulnának a szavazók az urnához, és "a nagyobb kutya gyűjti a voksot" alapon ikszelgetnének. De legalább értem, hogy miért akar annyira Bajnai a Jobbikkal diskurálni, nyilván a kutyasampon recepteket óhajt Morvaival cserélni.

Az csak a baj, hogy a kutya, pláne a magyar vizsla, tényleg okos, hűséges és kedves állat, ennél jobbat érdemel. Jobbat érdemelünk mi is, úgyhogy ideje abbahagyni a politikai zoofiliát, és helyette valami érdemit csinálni!

A bejegyzés trackback címe:

https://jakobinus.blog.hu/api/trackback/id/tr26176308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Istóczy Győző · http://kuruc.info 2014.05.17. 16:39:11

Pedig jól csinálják a libsisrácok, hiszen a romkocsmákban ők az elsők, és a belvárban is másodikok. Kár, hogy a faluból vasvellával hajtják el a fajtájukat.
süti beállítások módosítása